Datum: 28 januari 2021
Categorie: Geen categorie

2021: Ook rapper Sjors trakteert zijn fans op OnlyFans op pikante content!

Nu 2020 een jaar gebleken is om maar snel uit ons geheugen te wissen, is 2021 het jaar waarvan we alleen maar kunnen zeggen: Yeah, let’s go! Zo moet ook rapper Sjors gedacht hebben. Net als veel van zijn mede-influencers heeft hij daarom besloten een OnlyFans account te beginnen, om zijn fans op pikante content te trakteren. En laten we eerlijk zijn,  wie wil dat nou niet?!

Fabiola Volkers

Onder meer reality-sterren Fabiola Volkers en Rosanna Voorwald, en GTST -acteur Ferry Doedens gingen Sjors al voor en ontdekten dat er flink geld te verdienen is met de website, waarop pikante content wordt aangeboden achter een betaalmuur. Zo schreef lifestyleblog AXED.nl enige tijd geleden al dat Fabiola mogelijk tonnen binnensleept op de site. Het ‘domme blondje’ vraagt iets meer dan 21 euro voor toegang tot de content. Mochten er dus 1000, oftewel slechts 2%, van haar Fabiola-extreme Instagram-account, met ruim 50.000 volgers, bereid zijn dit bedrag neer te tellen, rolt er al een dikke 21.000 euro per maand binnen, zo berekende VKMag. Op jaarbasis kan ze dus ruim 250.000 euro bijschrijven!

OnlyFans rapper Sjors

Dit heeft ook rapper Sjors aan het denken gezet. Als Fabiola en Ferry Doedens zo al rijk kunnen worden, moet iemand met zijn status en fanbase zo makkelijk miljoenen binnen kunnen slepen! Ook Sjors heeft nu dus een accountje aangemaakt, welke je hier kunt vinden, mocht je interesse hebben.

Op Instagram geeft rapper Sjors alvast een voorproefje van wat je op zijn OnlyFans account zal kunnen vinden: