Datum: 12 april 2020
Categorie: Geen categorie

45-jarige Katja Schuurman deelt eerste foto van haar babybuik:

Katja Schuurman en haar man Freek van Noortwijk verwachten hun eerste kindje samen. Eerder liet het gelukkige koppel al weten dat het een meisje is, en nu deelt de zwangere presentatrice voor het eerst een foto van haar groeiende babybuik.

Katja heeft al een dochter, Sammie, uit haar eerdere huwelijk met acteur Thijs Römer.

Relatie
Katja Schuurman (44) en Freek van Noortwijk (30) ontmoetten elkaar in het Amsterdamse restaurant Guts & Glory, wat één van de restaurants van Freek is. Het stel maakte in 2018 bekend dat ze in het voorjaar van 2019 zouden gaan trouwen. Hun sprookjesbruiloft vond uiteindelijk plaats op de Noordoostpolder (Flevoland) bij de bij recreatiepark Netl de Wildste Tuin in Kraggenburg.

Foto
Op Instagram deelt Katja zaterdagmiddag een foto waarop ze voor het eerst haar babybuik laat zien. Bij de foto schrijft ze simpelweg de woorden “een meisje”. De foto wordt direct overladen met allemaal complimenten en lieve reacties van volgers. “Geweldig Katja, Gefeliciteerd. Dat jouw kindje maar gezond ter wereld mag komen”, schrijft iemand. Een andere reageert: “Zo, dat schiet al aardig op. Leuk zeg, een zusje voor Sammie!”

View this post on Instagram

Een meisje…

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman) on