Datum: 22 februari 2020
Categorie: Geen categorie

André geniet van zijn grote liefde

André Hazes is volop aan het genieten van zijn grote liefde. Op Instagram deelt hij een schattig filmpje waarin hij aan het spelen is met zijn zoontje André Junior, zoals in de video hieronder is te zien.

In het filmpje speelt kleine André met een teddybeer op het hoofd van zijn vader, terwijl er gekke geluiden uit het pluchedier komen. Aan het eind gebeurt er iets onverwachts waardoor André Junior schrikt en moet lachen. Ook vader is volop aan het genieten van de quality-time met zijn driejarige zoon.

Vader en moeder terug bij elkaar?

Na de breuk met Bridget is André alweer gespot in het huis van zijn ex vriendin Monique Westenberg. Volgens De Telegraaf/Privé zou hij hier zelfs de nacht hebben doorgebracht, zo blijkt uit enkele foto’s. Volgens Privé gingen de gordijnen pas tegen twaalf uur ‘s middags open en kwam André toen naar buiten. Met capuchon op sprintte hij van de voordeur naar zijn auto. Toen hem werd gevraagd of alles weer goed was met Monique, reageerde André enkel met een lach. Een veelzeggende, volgens degene die André spotte.