Datum: 5 januari 2020
Categorie: Geen categorie

André Hazes, Bridget Maasland én Bas Smit bezegelen liefde voor elkaar

André Hazes (25) en Bridget Maasland (45) hebben de benen genomen en genieten van de romantiek in Rome. Daar hebben de twee nogmaals kenbaar gemaakt hoeveel ze van elkaar houden en ook Bas Smit (38) mag er van profiteren.

Op de Instagram-accounts van zowel André als Bridget is te zien hoe de zanger en presentatrice allebei een ketting dragen met de initiaal van de ander. Zo draagt Bridget een grote A om haar net, welke logischerwijs verwijst naar André.

En André draagt een grote B om zijn nek, welke weer verwijst naar Bridget… of Bas Smit, zoals de goedlachse influencer zelf denkt.

View this post on Instagram

P.s I love you.

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

De man van Nicolette van Dam reageert namelijk onder een van de insta-kiekjes van André met: “Ah tof! Mijn initiaal om je nek. Ik morgen even een A halen.” En een man een man, een woord een woord. Bas houdt zich in ieder geval aan zijn afspraak.

Bas deelt een foto van zijn nieuwste aanwinst en schrijft erbij: “Lieve André, bedankt voor het mooie gebaar. Ik heb direct een A in je lievelingskleur gepakt”, gevolgd door enkele hartjes.

Bron: RTL Boulevard