Datum: 26 februari 2020
Categorie: Geen categorie

André Hazes deelt prachtig gezinsgeluk

André Hazes houdt de gemoederen nog altijd flink bezig. Dinsdagavond deelt hij weer filmpjes in het huis van Monique en wordt duidelijk dat de kleinste Dré zeker opgroeit met de muziek van zijn opa!

In de fragmenten die je bovenaan deze pagina kan zien is te zien hoe junior duidelijk in de voetsporen van zijn vader en opa treedt. Hij zingt evergreen ‘Bloed, Zweet en Tranen’ al helemaal mee en lijkt ook nog eens wat danstalent te hebben. En André geniet duidelijk van de capriolen van zijn zoontje!

Opvallend is dat André net als maandag opnieuw in het huis van Monique is. Sterker nog, hij noemt het al zijn thuis. ”Ben een uurtje later thuis,” schreef André bij een foto vanuit de sportschool vlak voor hij zijn Instagram Stories postte.

André slaapt weer bij Monique

André werd vorige week gesnapt toen hij de nacht doorbracht bij zijn ex Monique Westenberg. Dit bleek uit exclusieve foto’s die de Telegraaf/Privé in handen heeft. Monique kwam vorige week dinsdag terug uit Curaçao, waar zij een lange tijd vakantie vierde met haar zoontje. Ook André was op het eiland te vinden met zijn band.

View this post on Instagram

Ben een uurtje later thuis!😀

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on