Datum: 25 december 2019
Categorie: Opmerkelijk

André Hazes en Bridget Maasland gaan voor volgende stap in relatie.

André Hazes heeft een bewogen jaar achter de rug. De zanger trad op in een uitverkocht Ahoy, haalde de band met zijn moeder weer aan, zette een punt achter zijn relatie met Monique Westenberg en vond bij Bridget Maasland nieuwe liefde. André Hazes onthulde aan RTL Boulevard dat 2020 een jaar vol verrassingen wordt.

Het lijkt dik aan tussen André en Bridget. Het koppel zweeft in de zevende hemel en lijken klaar voor de volgende stap. Aan RTL Boulevard verklapt de zanger dat hij zelfs al een sleutel heeft van haar woning. De volgende logische stap lijkt dan ook samenwonen.

Daarover zei André: “Als het aan mij ligt wel, ja.” De zanger spendeert nu al heel veel tijd bij Bridget. Hazes onthulde: “Als ik Dreetje heb, dan ga ik gewoon naar mijn eigen plekje, weet je wel. Maar de rest van de dagen wil ik gewoon met haar zijn.”

Misschien gaan ze in 2020 wel samenwonen. Trouwen? Daar is Hazes minder enthousiast over. Toch laat hij alle opties open. “Misschien wordt het wel een jaar vol verrassingen of zo”, zei hij geheimzinnig. Hij voegde er nog aan toe: “Misschien. Ik weet het niet. We hebben het nu gewoon heel fijn met elkaar. En leuk. En als dat zo blijft, dan … misschien.”