Datum: 8 mei 2020
Categorie: Geen categorie

André Hazes had angst voor nieuwe man Monique

André Hazes was bang dat Monique Westenberg een nieuwe man zou vinden. Toen het even uit was met zijn grote liefde ervaarde hij deze angst en daar schreef hij een persoonlijk nummer over…

“Ik denk dat dit wel het meest persoonlijke album is wat ik ooit heb gemaakt”, zegt de zanger in RTL Boulevard. “Een Doodgewone Man gaat over mij, als een soort van lul. Dan is er ook eentje van: wat nou als het niet allemaal goed was gekomen en Monique had een andere man gehad? Wat dat met mij zou doen…”

“Die spanning heb ik ook gewoon gevoeld”, vervolgt André, die doelt op de periode dat hij enkele maanden weg was bij zijn grote liefde en een relatie had met Bridget Maasland. Het belooft in ieder geval een ontzettend openhartig album te worden. “En eigenlijk al mijn emoties zitten er wel in.”

André, André en Monique in coronatijden

André heeft een strak schema dat hij hanteert zolang Nederland te maken heeft met de coronamaatregelen. “Ik heb nu regelmaat. Om 9 uur sta ik altijd op, want ik zit nu aan een voedingsdieet en dan maak ik een shake met alles erin. Dan ga ik krachttraining doen, dus ik train echt 13, 14 keer per week.”

“Voor de rest ben ik gewoon nu vader”, zegt hij over zijn gezinsleven. “We hebben natuurlijk 1 kindje, dus die moet je heel erg vermaken. We hebben hem leren fietsen. Eigenlijk gewoon de dingetjes die normale ouders doen, heb ik nu ook kunnen meemaken.”

“Door deze quarantaine weet ik dat ik gewoon 10 jaar ouder kan worden weer. Dus ergens, je mag het niet zeggen, maar ben ik blij dat deze tijd tussendoor is gekomen”, sluit hij af.

België

Zodra de rust weer is wedergekeerd in de wereld, zal André zijn aandacht waarschijnlijk moeten gaan verdelen tussen twee landen. In België zijn ze namelijk al een tijdje gek van de zanger, maar door zijn deelname aan de Belgische versie van Beste Zangers al helemaal!

Waar we in Nederland genieten van de optredens in het programma Beste Zangers, doen de Belgen dit met hun variant Liefde voor Muziek. Onlangs doken de artiesten van het zangprogramma in het repertoire van André Hazes. En dat levert bijzondere nummers op, zoals je kan zien in de video bovenaan deze pagina.

André blikte op Instagram ook terug op het mooie Belgische avontuur.

Naast André is ook voormalig K3-zangeres Karen Damen van de partij en de twee hebben een bijzondere band. Zo vertelde de zanger dat hij vroeger verliefd is geweest op Karen…

Bron: Shownieuws Beeld: Instagram, Youtube