Datum: 21 mei 2020
Categorie: Geen categorie

André Hazes heeft zijn leven verbeterd

Tot voor kort was André Hazes een echte nachtraaf die vrijwel nooit thuis was. Hij zei ook zelden nee tegen een fris biertje. Maar sinds kort probeert de zanger zijn leven te verbeteren. En daar lukt hij aardig in.

Groot verschil
André vertelt over zijn nieuwe levensstijl: “Hoe ik nu voor de dag kom, is inderdaad een groot verschil met hoe ik er toen uitzag. Ik voel me ook beter, zelfs fitter dan ooit. Ik ben tegenwoordig de eerste van het gezin die ’s ochtends opstaat. Dat is ooit anders geweest.” De dagindeling van de zanger is grondig veranderd dankzij de coronacrisis. Voorlopig zijn er geen optredens en dat zal wellicht nog even zo blijven. Daarom heeft hij nu meer tijd om de dingen te doen die hij belangrijk vindt. Hij onthulde: “Ik wil de beste vader zijn die er bestaat. Ik geniet van de quality time met mijn zoontje André en vrouw Monique. En ik wil het beste uit mezelf halen.” De zanger zegt dat hij de knop heeft omgedraaid en dat hij zijn leven echt verbeterd heeft.

Trainen, trainen en nog eens trainen
Hij heeft niet alleen meer tijd voor zijn geliefden, maar ook om te sporten. Hij heeft alcohol afgezworen, sport meer en eet gezond. Daarover vertelde de volkszanger: “Ik eet mijn dagelijkse portie fruit en zeg nee tegen verkeerde suikers en vetten. Ik doe eigenlijk gewoon wat de dokter voorschrijft voor een gezond leven. Trainen deed ik voordien ook al, maar ik at verkeerd en daardoor zag je geen verschil.”

En het resultaat mag er wezen. Aan de foto’s op zijn Instagram te zien, is het duidelijk dat hij de laatste tijd veel tijd in het krachthonk doorbrengt.