Datum: 25 februari 2020
Categorie: Geen categorie

André Hazes woest op Veronica Insider Wilfred Genee!

Wilfred Genee ligt duidelijk niet lekker bij André Hazes. De presentator heeft zich ooit negatief uitgelaten over een nummer dat de zanger heeft gezonden. Het gaat om een nummer van zijn vader waar Genee van vindt dat hij te jong is om dat te zingen.

Het gaat om ‘Ik leef mijn eigen leven’. Ook was Hazes ooit boos dat Genee hem in een interview geen voetbal-vragen heeft gesteld. De zanger zou in de uitzending van Veronica Inside komen na veel moeite, maar hij kwam er pas later achter dat dit met de presentator was die niet zo lekker ligt bij hem. Daarom schreef hij een mail!

André Hazes vs. Wilfred Genee

En die mail gaat als volgt: “Hoi Rick. Ik kom vandaag terug van Vrienden van Amstel en ik zie het promoschema van donderdag. Ik zie daar ook een promo bij Wilfred Genee tussen staan. Zoals bekend heeft hij zich in het verleden erg negatief uitgelaten tegenover mij. En dan met name over de vertolking van ‘Ik leef mijn eigen leven’.

Middels deze weg wil ik deze promo dan ook annuleren. Genee is op de hoogte dat ik nooit meer met hem wil samenwerken. Het is dan ook vreemd dat hij het dan alsnog probeert in te plannen. Sorry dat dit niet eerder is gesignaleerd, tot snel.” Zie meer hieronder: