Datum: 15 november 2019
Categorie: Opmerkelijk

André wil het laatste nog even kwijt over Monique:

André vertelt hoe hij nu met Monique en zijn zoontje André omgaat. Er ontstond deze week veel opschudding in showbizzland, nadat naar buiten kwam dat André gevoelens heeft voor Bridget Maasland.

Zijn relatie met Monique blijkt hierdoor definitief voorbij, maar het betekent niet dat er kwaad bloed is tussen de twee. In een interview met Shownieuws zorgt André voor opheldering. Ook vertelt André dat de afgelopen week een hel voor hem was.

Einde relatie
De relatiebreuk tussen André en Monique was even slikken voor de fans, maar het was iets wat eigenlijk onvermijdelijk was, zo vertelt André.

“Monique en ik zaten al maanden te kwakkelen”, aldus de zanger. “We bleven het maar proberen. Op een gegeven momenten wisten wij ook: de koek is op.”

Liefde
De twee zijn niet met ruzie uit elkaar gegaan. “Al zijn Monique en ik uit elkaar, we houden wel veel van elkaar.

En ik denk dat dit ook altijd zo zal blijven, omdat zij in zo’n belangrijke fase in mijn leven is geweest. Ze is mijn eerste grote liefde en dat zal altijd zo blijven.”

Wie denkt dat André en Monique elkaar niet meer hebben gezien deze week, heeft het mis. “Gistermiddag ging ik naar ze toe en dan kan ik ook een uur kleien met mijn zoon.

En straks rijd ik ook even naar hen toe en dan kan ik mijn kind een kus geven en dan haal ik hem morgen op. Ik hoop dat we altijd zo met elkaar verder kunnen.”

Kritiek
André en Bridget Maasland kregen veel kritiek over zich heen, nadat bekend werd dat ze elkaar leuk vinden. Zoveel kritiek, dat André het omschrijft als ‘een hel’.

“Het waren hele heftige dagen. Vooral omdat het heel negatief is opgepakt, wat ik heel goed begrijp. Als er iets uitkomt en het wordt zo negatief gebracht alsof ik bij mijn vrouw en mijn kind weg ben gegaan voor een andere vrouw, dan snap ik dat heel Nederland je gaat haten.” André wil daarom nogmaals benadrukken dat het niet het geval is.

Negatieve berichten
“Ik ging gisteren boodschappen doen en ik durfde mijn capuchon niet af te doen. Ik dacht: deze mensen denken allemaal dat ik mijn gezin heb verlaten voor een andere vrouw.”

Overigens heeft ook Bridget het niet makkelijk gehad de afgelopen dagen. Niet alleen zij wordt belaagd met vervelende comments, ook haar kind krijgt vervelende berichten.

“Haar zoon krijgt berichten die helemaal nergens over gaan. En dat terwijl wij het allemaal zo netjes willen doen”, aldus André.