Datum: 6 januari 2020
Categorie: Geen categorie

Anna Nooshin laat niks aan je verbeelding over met deze pikante foto’s

Anna Nooshin (32) heeft de vlogcamera aan de wilgen gehangen. Inmiddels is de brunette voornamelijk voornamelijk te bewonderen op Instagram, als presentatrice van Hollands Next Top Model en af en toe in video’s voor haar YouTube-kanaal. Maar waarom is ze gestopt met de wekelijkse levensupdates op het platform?

“Ik merkte dat er minder behoefte was aan mijn vlogs”
Anna kreeg nationale roem door haar openlijke vertoning van haar leven op YouTube. Toch koos de 32-jarige ervoor om niet meer zoveel van zichzelf te tonen in haar vlogs.

“Ik merkte dat er minder behoefte was aan mijn vlogs”, verklaart de brunette aan Grazia. “En dat begrijp ik ook heel goed.

Ik laat veel dingen níet zien, en dat is in principe niet hoe vloggen werkt.” Tegenwoordig moeten haar fans het slechts doen met haar presentatieklussen en Instagram feed.

“Ik heb altijd alleen gedeeld wat ik wilde delen”, gaat Anna verder. “Op die manier geef je wel minder voer voor discussie natuurlijk.”

Hiermee lijkt de social media-koningin te duiden op de ophef die kwam door haar Instagram-kiekjes. Zo wist ze furore te maken doordat het leek alsof ze haar lippen had laten doen.

Ook iedere bikinifoto die de influencer plaatst zorgt voor een enorme berg likes en comments, maar vaak ook negatieve opmerkingen.