Datum: 22 februari 2020
Categorie: Geen categorie

Anouk fileert The Voice na opvallende exit: ‘Je zou bijna zeggen dat het vooropgezet is’

Bijna 1,6 miljoen kijkers hebben gisteravond gezien hoe coach Anouk flink uithaalde in The Voice of Holland. Haar pupil Sanne verloor van Daphne, wier optreden eigenlijk totaal mislukte. Anouk kon haar ogen niet geloven en stelde onomwonden: ,,Dat was een flater. Je zou bijna zeggen dat het vooropgezet is, dat kan bijna niet.”

De halve finale van The Voice of Holland was er een die niet te voorspellen was. Kandidaten Ayoub en Kes behoorden tot de grote favorieten voor de eindzege, nadat ze eerder in de talentenjacht al met een duet de hitparade bestormden. Beiden moesten echter gisteravond het veld ruimen in de nieuw geïntroduceerde crossbattles. Een kandidaat uit het ene team wordt hierbij gekoppeld aan een kandidaat uit een ander team.

De grootste verrassing van de avond was echter de exit van Sanne uit team Anouk. Zij moest het opnemen tegen Daphne, die wordt begeleid door Ali B. Waar Sanne een perfect optreden neerzette, ging er bij Daphne van alles mis. Na afloop oordeelde ze zelf al: ,,Ik was het opeens helemaal kwijt.” De zenuwen hadden de overhand gekregen. Het publiek stemde daarentegen anders: 58 procent koos voor Daphne, waardoor zij een plekje krijgt in de finale komende week.