Datum: 11 mei 2020
Categorie: Geen categorie

Arrogant meisje zorgt voor zeer gênant betaalmoment in First Dates

In First Dates is het na afloop van de date altijd heerlijk om te zien hoe het betaalmoment verloopt. Logischer wijs betaalt ieder de helft, behalve wanneer één van de twee er écht op staat om te betalen. Traditioneel gezien betalen mannen vaker de rekening, maar dat is natuurlijk een beetje ouderwets. Steeds vaker zien we vrouwen die bijvoorbeeld erop staan ook mee te betalen of om zelfs de gehele rekening op zich te nemen.

Behalve de 29-jarige kunstenares die we gisteren voorbij zagen komen. Ze laat eerst nog even weten waarom ze in haar studententijd zoveel op date ging: “Dat was gratis eten. Voor alle Tinder-dates die nu kijken: I’m sorry.”

First Dates Daniëlle wil niet betalen
Maar ze heeft bij haar date Tomas aan het verkeerde adres. Ze komt eerst nog met de bizarre opmerking: “Ik ga ‘m sowieso niet betalen. Ik vind dat splitten van een rekening echt f*cking walgelijk gewoon.” Tomas is absoluut niet van plan om haar deel te betalen en klaarblijkelijk wil ze zelf ook niet de gehele rekening op zich nemen. Ze moet er toch aan geloven om haar deel van de rekening te betalen. Heerlijk!