Datum: 30 december 2020
Categorie: Geen categorie

Beelden: jong Nederlands jongetje stopt vuurwerk in eigen bruine anjer, hooww!

Morgen is het alweer oudejaarsdag en overmorgen zitten we alweer in 2021! Het is een heftig jaar geweest en waarschijnlijk zullen er veel mensen zijn die dit jaar het liefst zo snel mogelijk afsluiten en hopen dat 2021 een stuk beter gaat worden. Normaal staan de kinderen en jongeren morgen vroeg op om zoveel mogelijk vuurwerk af te steken, maar dit jaar mag dat helaas niet…

Dankzij het coronavirus en de toenemende ziekenhuisopnames heeft de overheid er dit jaar voor gekozen om een vuurwerkverbod in te voeren. Dat betekend dus dat er dit jaar helemaal niks afgestoken mag worden, behalve een sterretje dan.

Dit doen ze om ervoor te zorgen dat de Nederlandse ziekenhuizen het niet te druk krijgen tijdens oud en nieuw. Veel mensen die van vuurwerk houden vinden dit verschrikkelijk maar er zullen ook genoeg mensen zijn die dit waarschijnlijk niet zo erg vinden.

De Nederlandse Axel stopt vuurwerk in zijn kont
Toch zijn er mensen die wel vuurwerk zullen afsteken en daar niet goed mee omgaan. Recentelijk zijn er namelijk beelden opgedoken van een jong Nederlands jongetje die waarschijnlijk (door zijn jonge leeftijd) niet erg verstand omgaat met vuurwerk. De jongen besloot namelijk om vuurwerk in zijn eigen bilnaad te stoppen en dit vervolgens af te steken. Zie de beelden hieronder: