Datum: 6 januari 2020
Categorie: Geen categorie

Bizar, dit is waarom Gigi Ravelli plots van de radar is verdwenen!

Gigi Ravelli is een Nederlands actrice en presentatrice. Ze kreeg bij het grote publiek vooral naamsbekendheid door haar rol als Lorena Gonzalez die ze van 2007 tot 2014 vertolkte in de soap Goede tijden, slechte tijden. Ravelli kreeg halverwege 2013 een relatie en zocht vervolgens samen met haar partner de anonimiteit op. Hierdoor is ze sinds 2014 niet meer actief als actrice en presentatrice.

Ravelli en haar partner trouwden op Ibiza in september 2016. Haar man heet Roger Hodenius en is flitshandelaar en oprichter van Flow met een geschat privévermogen van zo’n 335 miljoen euro.

Waarom verdween Gigi Ravelli?
Sinds een tijdje is ze weer te zien op ieders mobieltje. Er zijn namelijk een hoop foute kiekjes gelekt en in de omloop op WhatsApp. Of het ook echt op Gigi gaat is nog niet helemaal duidelijk. De reden van haar verdwijning schijnt alles te maken te hebben met haar man. De geruchten gaan dat hij niet wil dat ze nog in de spotlights staat. Je dromen opgeven voor de wensen van je rijke man, je moet het maar willen.