Datum: 18 mei 2020
Categorie: Geen categorie

Bizar, zó leeft Dennis Storm nu met zijn vrouw én 2 kinderen!

Dennis Storm maakte in 2004 twee programma’s voor TMF (Summerbase en Game shop pro) en werd daarna toegelaten tot het talentenprogramma CoolCast bij BNN. Tegelijkertijd begon hij samen met Twan Melssen bij BNN University. Daarnaast was hij te zien in Koelkast on Tour en presenteerde hij later onder andere het reisprogramma Weg met BNN.

Voor dit programma reisde hij met Nicolette Kluijver door Azië, Oost-Europa en Rusland. In 2008 was de presentator te zien in het BNN-programma Crazy 88 en was hij een van de panelleden van Ranking the Stars. Een jaar later nam hij deel aan de programma’s Wie is de Mol? en Into the wild. In 2009 maakte hij veel programma’s met Valerio Zeno, bijvoorbeeld Dennis vs Valerio, Loverboys en Proefkonijnen. Ook werd hij een van de presentatoren van 3 op Reis.

Dennis Storm leeft extreem minimalistisch
In 2016 maakte hij via zijn eigen Instagram-account bekend dat hij stopt met televisiemaken. De presentator zei dat hij geen plezier meer had in presenteren en zich meer op andere interesses wilde richten. In 2018 schreef hij een boek, getiteld Weg ermee, over zijn nieuwe levensfilosofie minimalisme. Hij is de vader van twee kinderen en leeft met hen en zijn vrouw in een studio van 25 vierkante meter op Bali.

Instaview met Dennis Storm

Kippen, minimalisme en geen cadeaus voor je verjaardag. Patrick Lodiers duikt in de verhalen achter het Instagram account van voormalig presentator Dennis Storm. Wat is zijn verhaal? Kijk nu naar aflevering 2 van Instaview!

Geplaatst door KPN op Woensdag 11 september 2019