Datum: 28 juni 2020
Categorie: Geen categorie

Boer Zoekt Vrouw kandidate Annemiek eet van meerdere walletjes?

Boer Zoekt Vrouw kandidate Annemiek had niet veel geluk tijdens het programma. Het lukt Annemiek niet om verliefd te worden. Maar enkele weken daarna loopt Annemiek toch haar vlam tegen het lijf! 

Annemiek heeft haar nieuwe vlam leren kennen via Instagram. De boer zoekt vrouw deelneemster had een story post geplaatst waar een man op reageerde met een lachpoppetje. Nu gebeurt dit natuurlijk wel vaker, maar toch trok het Annemiek haar aandacht en besloot ze de onbekende man terug te volgen. De twee raakten in gesprek en al gauw kwamen ze erachter dat ze niet uitgesproken leken zijn.

Annemiek vertelt er uitgebreid over in de podcast ‘De Hinniken’. Annemiek vertelt dat ze eigenlijk helemaal niet zoveel raakvlakken heeft met haar nieuwe liefde. ‘We schaken allebei graag, houden van speciaalbiertjes, zijn allebei wel sportief en houden van gezelligheid. Onze echte raakvlakken liggen meer in de diepte.’

Annemiek vertelt dat ze nog wel contact heeft met Boer Zoekt Vrouw kandidaat Erik. ondanks dat de twee nooit verliefd op elkaar zijn geworden, hebben ze er wel een vriendschap uit weten te halen. Met Erik heeft ze goede gesprekken en ze delen dezelfde interesses. ”Het is altijd leuk om met hem te praten en te bellen”, aldus Annemiek.