Datum: 20 februari 2020
Categorie: Geen categorie

Bridget Maasland ingeruild voor Meisje van Plezier

Bridget Maasland zal vanavond niet te zien zijn bij RTL 4 met haar programma De Zwakste Schakel.

Het programma wordt een weekje onderbroken door de zender om de kijker de gelegenheid te geven om de eerste aflevering van Meisje van Plezier te zien. Het tweede van seizoen van de serie met Angela Schijf ging zondag met matige cijfers van start. Zenderbaas Peter van der Vorst hoopt met deze zet dat er toch nog meer kijkers aanhaken.

De onderbreking is voor één week.

Volgende week woensdag keert Bridget weer terug op de zender. Bij het eigen RTL Boulevard stelt RTL dat de verplaatsing van De Zwakste Schakel niets met de break-up van Bridget met André Hazes te maken heeft. ,,Afgelopen zondag waren de afleveringen van Meisje van Plezier al te zien, maar we willen onze kijkers nog een kans bieden om op deze hedendaagse en intieme serie aan te haken.”

Vanochtend liet Bridget zich voor het eerst uit over haar gestrande romance met André.

Ze stelde aan de telefoon bij goede vriend Frank Dane op Radio 538 een paar ‘verschrikkelijke maanden’ achter de rug te hebben. Volgens de RTL-presentatrice (45) waren de bedreigingen op social media en de leugens die werden verspreid de reden van de relatiebreuk tussen haar en de zanger.