Datum: 25 februari 2020
Categorie: Geen categorie

Bridget Maasland is helemaal klaar met André

Bridget Maasland lijkt helemaal over de breuk met André Hazes heen te zijn. De presentatrice heeft haar ex ontvolgt op sociale media en post de ene na de andere positieve spreuk op Instagram.

Instagram: het dagboek van Bridget
Bridget kreeg een hoop negativiteit over zich heen tijdens haar relatie en uiteindelijke breuk met André. Maar nu lijkt de blondine het normale leven weer helemaal opgepakt te hebben en gaat zij voor een frisse start. Naast het ontvolgen van André post Bridget ook allerlei rooskleurige quotes op Instagram.

Ze geeft geen f*ck
Bridget is lekker met haar zoontje aan het bijkomen van alle drukte rond haar persoonlijke leven. Ze reist vandaag met Mees af naar Legoland in Denemarken en afgelopen weekend hadden ze samen een bankhangdagje, waarop Bridget leerde relativeren met het boek De Edele Kunst van Not Giving a F*ck.

https://www.instagram.com/p/B86VP2DAkUH/?utm_source=ig_embed

Vrolijk op de set
Bridget is ook qua werk weer als vanouds aan het doorpakken. Vorige week had ze een fotoshoot van Veronica Magazine, die 17 maart in de winkel ligt, en op de set was ze goed gemutst en zat ze vol zelfspot.

Het leven van André is een ware soap
Ook André’s leven gaat door. Net als Bridget verrijkt hij de levens van zijn Instagramvolgers met vage Engelse quotes. Ook zijn Monique en André weer close met elkaar op Instagram en gaat het gerucht dat de twee weer bij elkaar zouden slapen.

View this post on Instagram

🗣

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

Bron: Superguide