Datum: 10 november 2019
Categorie: Opmerkelijk

Bridget Maasland is nieuwe liefde van André Hazes

Het hield de gemoederen flink bezig: wie zou toch die andere vrouw zijn waar André zijn vriendin voor heeft verlaten? Inmiddels is het hoge woord eruit: het gaat om Bridget Maasland (45). Dat heeft het management van Maasland bevestigd aan deze site. ,,Ze zijn inderdaad aan het daten.”

Het management van André Hazes bracht gisteren het nieuws naar buiten dat de relatie tussen André en Monique ‘al enkele maanden’ geleden aan een einde zou zijn gekomen. ,,Een verschrikkelijk moeilijke keuze waar veel tranen overheen zijn gegaan, maar voor nu is dit het beste besluit”, viel er te lezen. Volgens Westenberg, die later met een statement kwam, zou er meer spelen. Zij stelde dat André haar via een appje had medegedeeld gevoelens te hebben voor een andere vrouw. ‘Wie het is, maakt het alleen nog maar pijnlijker’, schreef ze.

De geruchtenmolen draaide inmiddels op volle toeren. Voor wie zou de 25-jarige zanger Monique hebben verlaten? Er werden diverse namen genoemd, waaronder ontwerpster Nikkie Plessen. Toch blijken al deze vermoedens niet te kloppen. De nieuwe liefde van André is namelijk niemand minder dan RTL-presentatrice Bridget Maasland.

,,Sinds kort heb ik inderdaad contact met Bridget Maasland en we onderzoeken of we het leuk vinden samen”, zo laat André weten aan RTL Boulevard. ,,Uit respect naar de moeder van onze zoon en naar hem toe heb ik dit verteld aan Monique. Het is mijn goed recht, we zijn immers al een tijdje uit elkaar en wonen niet meer samen.”

Het management van Maasland laat aan deze site weten dat André en de blondine inderdaad aan het daten zijn. De twee zouden elkaar nog niet zo lang kennen, maar kwamen al snel tot de ontdekking ‘elkaar meer dan gewoon leuk te vinden’.