Datum: 26 februari 2020
Categorie: Geen categorie

Bruidspaar in de kou gezet door familie Meiland: “Arrogantie is enorm”

Wanneer je gaat trouwen dan wil je natuurlijk de mooiste plek die je je maar kunt bedenken, en betalen natuurlijk. Een leuk kasteel zou natuurlijk geweldig zijn als locatie. En dan denken we uiteraard gelijk aan het kasteel van de familie Meiland. Dan moet je natuurlijk wel een beetje fan van het programma zijn. Rose en Regnar zouden aankomende zomer het eerste stel zijn dat hun bruiloft in het kasteel zou houden.

Ze zouden elkaar het ja-woord geven en Martien zou de BABS zijn. Het stel is bij de familie langs geweest om alles te bespreken en de locatie te bekijken. Maar toen kwam er, vier en een halve maand voor de grote dag, een pijnlijk mailtje.

Familie Meiland zegt bruiloft af

Privé laat weten dat de familie de grote dag voor het stel heeft afgezegd via de mail. Ze gaven aan dat ze het te druk zouden hebben om hen de dag van hun leven te bezorgen. Het weekblad heeft dan ook al het mailverkeer in handen die dit zouden bewijzen. Dit terwijl het management van de familie zegt dat het stel het zelf heeft afgezegd. Het stel geeft aan: “We voelen ons zo ongelooflijk door hen in de kou gezet. Die arrogantie is enorm”. Het mailverkeer en de rest van de communicatie zou dan ook ontzettend stroef verlopen zijn.