Datum: 8 maart 2020
Categorie: Geen categorie

Dit is de dame waar Daley Blind zich aan vergrepen zou hebben!

Het is weer zondagen dus pakken de roddelbladen in Nederland weer uitbundig uit. Ditmaal met opzienbarend nieuws over Daley Blind. De speler van Ajax die momenteel wegens medische redenen niet speelt maar wel weer traint zou zijn eigen vrouw bedrogen hebben. Dat zou volgens weekblad Prive gebeurd zijn in de Spaanse stad Valencia toen de verdediger daar was in voorbereiding op het Champions League-duel met de gelijknamige club. De 21-jarige Letitia zou door hem zijn uitgenodigd mee naar het hotel te gaan.

Er kwamen de bizarre geruchten naar boven dat Daley Blind niet helemaal trouw geweest in aan zijn vrouw. Vlak voordat hij zijn kind kreeg zou hij zich vergrepen hebben aan een dame in een hotel. De vrouw waar het om gaat heeft zelf haar verhaal gedaan over de nacht met de voetballer.

Laeticia had geheime nacht met Daley Blind

De dame in kwestie heet Laeticia. Ze geeft zelf aan dat ze geen idee had dat de voetballer getrouwd was destijds. En al helemaal niet dat hij bijna vader werd van een zoon. Ze wil niet op details ingaan op wat er in de desbetreffende hotelkamer is gebeurd. Wel geeft ze nu aan dat ze het niet netjes van de voetballer vindt wat hij heeft gedaan.