Datum: 11 maart 2020
Categorie: Geen categorie

Dennis Schouten krijgt het aan de stok met supporter FC Twente en stewards (VIDEO)

Wout Brama heeft steun uit onverwachte hoek gekregen, dit in tegenstelling tot Garcia die weg moet wezen volgens sommigen. Het clubicoon van FC Twente wordt door trainer Gonzalo Garcia op de bank gehouden, terwijl de fans hem in de basis willen zien. Zo ook PowNed-verslaggever Dennis Schouten en Zanger Lorenzo. Het duo ging naar het trainingsveld van FC Twente om verhaal te halen. Vorige week waren ze er ook al, waarop Dennis Schouten in dit weekend klappen kreeg.
Ook het bezoek vandaag met zanger Lorenzo verliep niet vlekkeloos, ze kregen het aan de stok met stewards en een Twentefan. Hieronder de beelden:

Dennis en zanger Lorenzo weggestuurd bij FC Twente

Dat kritische journalistiek niet altijd wordt gewaardeerd, bleek na het item waarin Dennis samen met zanger Lorenzo tijdens een training van FC Twente een pro-Wout Brama lied zongen. Naderhand stelde Dennis aan trainer García García wat scherpe vragen. Wat daarna gebeurde is bekend. Dennis kreeg klappen. Lorenzo bedreigingen. Maar wij stoppen nooit! Daarom hier deel 2.Hou PowNed in de lucht, word lid: http://bit.ly/34ZCBFs

Geplaatst door PowNed op Woensdag 11 maart 2020