Datum: 26 juni 2020
Categorie: Opmerkelijk

Dikke camper voor slechts 1,5 miljoen euro in de aanbieding!

Als je al jaren met je achterstallige camper eropuit trekt is het misschien tijd voor iets nieuws. Een upgrade. Wat dacht je van deze gigantische RV? De Duitse camper is voor een kleine 1,5 miljoen euro van jou. Als je dan nog wat geld over hebt koop je er een dikke 911 bij en parkeer je ‘m gewoon in je camper.

Uitklapbare barbecue

Dat is niet alles. Als je namelijk met je golddigger een stukkie wil fietsen tover je gewoon de twee elektrische fietsen uit je camper. Na een halve kilometer is de lol daar ook wel vanaf en zet je met een druk op de knop de uitklapbare barbecue aan.

Onderduikende kinderen

Vervolgens haal je de dikke Porsche onder je camper vandaan en is het tijd om over de Franse buitenwegen te touren. Helaas is je 911 een tweezits mobile en dus moeten je twee koters in de camper blijven. Maar waar laat je die? Daar heeft de Duitse camperfabrikant gelukkig ook over nagedacht. Je kunt ze gewoon in bed stoppen. Die zitten in een kast onder de wasbak verscholen. Een beetje Tweede Wereldoorlog-achtige praktijken, maar ja, alles voor een beetje rust.