Datum: 31 mei 2020
Categorie: Geen categorie

Dit is de nieuwe liefde van Famke Louise

Afgelopen week deelde Famke Louise openhartig haar verhaal over de break up met Ronnie Flex en dat ze weer aan het daten is. Met wie dat precies is, dat houdt ze nog even geheim…

Famke Louise heeft net een nieuwe single uitgebracht. Haar docu serie op Videoland is in de prijzen gevallen. En de zangeres is weer aan het daten. Ze zit dus zeker niet stil. Hoewel ze zelf aangaf dat haar nieuwe liefde (nog) niet heel serieus is, lijkt het toch de goede kant op te gaan. Zo deelde ze een eerste shot van haar nieuwe liefde op haar Instagram Stories. Ondanks dat de persoon in kwestie niet goed in beeld komt, lijkt Famke erg blij met hem.

Spotlights

Famke Louise lijkt moeite te hebben met het opbouwen van relaties. Niet alleen liefdesrelaties maar ook vriendschappen. Famke deed een boekje open over haar leven in de spotlights.

. “Het is heel moeilijk voor mij om bijvoorbeeld vriendinnen te hebben, überhaupt”, vertelt Famke.

“Dat is gewoon puur omdat ze je altijd gebruiken om de fame. Het is gewoon heel vervelend. Eigenlijk heb ik daardoor best weinig sociale contacten.” Aldus Famke. Dat ze dus nu openlijk haar nieuwe liefde toont, is best een grote stap voor de zangeres.

Famke vertelt dat ze beter met wat oudere mensen kan opschieten. “Mensen van mijn leeftijd laat ik gewoon een beetje links liggen want die snappen het niet”, legt ze uit.

“Sommige mensen hebben een stuk of vijftien vriendinnen, ik heb er misschien twee. Daar heb ik genoeg aan”, aldus de zangeres.