Datum: 20 november 2020
Categorie: Geen categorie

Dit is de nieuwe vriendin van Marco Borsato en ze is bloedje mooi!

Van Marco Borsato hebben we alweer een tijdje vrij weinig gehoord. Hij doet het rustig aan sinds alle verhalen van hem in de rondte zijn gegaan vorig jaar. Een betere timing had hij natuurlijk niet kunnen hebben, tijdens een pandemie. Veel optredens zullen artiesten niet hebben in deze tijden. Sinds een tijdje is hij dan ook officieel gescheiden van Leontine en zijn ze beide ergens anders gaan wonen. Het ouderlijk huis, de villa, van de twee is inmiddels verkocht. Maar nu lijkt de zanger toch weer stapjes te maken, hij zou namelijk een nieuwe vriendin aan de haak geslagen hebben.

Marco Borsato heeft een nieuwe vriendin!
Geheel onbekend is ze niet, het is namelijk zijn ex-vriendin. Er zijn geruchten dat hij tijdens zijn relatie met Leontine ook contact had met Denise Boekhoff. Maar we kunnen wel stellen dat hij zijn smaak voor vrouwen nog steeds niet verloren heeft:
Zie ook: Iris Hond volledig uit de kleren, nu snappen we Marco Borsato wel!

https://www.instagram.com/p/CFCHdDLDUvt/?utm_source=ig_embed

 

 

 

Welkom bij www.nufilmpjeshier.nl! Wij zorgen ervoor dat elke dag een mondje vol verse video’s, verhalen en informatieve berichten hier te vinden zijn!Neem contact met ons op: [email protected]

NOG MEER NIEUWS