Datum: 13 februari 2020
Categorie: Geen categorie

Dit is de reden dat Yolanthe wel een Miljardair kan gebruiken!

Het lijkt Yolanthe de laatste tijd niet erg mee te zitten in het leven. Ze heeft een flink mislukt avontuur gehad in de horeca op Ibiza bijvoorbeeld. Daarnaast is haar sieradenlijn ook flink geflopt en een lingeriemerk van de brunette heeft ze ook moeten stoppen. Daarnaast is er natuurlijk nog de welbekende echtscheiding met Wesley Sneijder.

Van de oud-profvoetballer gaan nu de geruchten dat hij met Emma Heesters aan het daten is. Maar wanneer je denkt dat het allemaal niet gekker kan, bewijst de presentatrice het tegendeel. Misschien heb je namelijk weleens gehoord van het merk Bananas&Bananas?

Yolanthe krijgt wéér tegenslag!
Bananas&Bananas werd vorig jaar door de brunette in samenwerking met HEMA gelanceerd. Oktober kwamen ze nog met een nieuwe wintercollectie. HEMA verkoopt op het moment de laatste kleding van het merk. Op de website van het merk is alles uitverkocht.

De HEMA heeft er een ‘op=op’ actie van gemaakt. Er zal na uitverkoop dan dus ook géén nieuwe kleding meer bijkomen. Gelukkig heeft ze een nieuwe vriend gevonden die sportief en verzorgd is en heel toevallig ook nog miljardair!