Datum: 26 december 2019
Categorie: Opmerkelijk

Dit is de reden waarom Maan het uitmaakte met Tony

Het is over en uit tussen de 22-jarige zangeres Maan de Steenwinkel en en dj Tony Junior Peroni (30). De zangeres en de dj hebben besloten om de kerst maar niet meer als koppel door te brengen.

Verdrietig nieuws natuurlijk natuurlijk, maar het stel heeft zich erbij neergelegd dat ze op de lange duur niet voor elkaar zijn bestemd.

Pijnlijk
„Met pijn in m’n hart schrijf ik deze woorden, helaas zijn Toon en ik aangekomen op het punt om niet meer samen te zijn”, aldus Maan, bekend van de liedjes Hij is van mij en Hoe het danst. ,,We houden ontzettend veel van elkaar en zullen altijd in elkaars hart zitten. Er is geen sensatie, niks heftigs maar gewoon twee mensen die hebben besloten om hun eigen weg te gaan.”

,,Ik heb de afgelopen jaren de mooiste tijd in de liefde ervaren, we hebben zoveel van elkaar geleerd, zijn samen gegroeid naar iets wat we nog niet kenden en we brachten beiden iets bij elkaar naar boven wat ons als persoon heeft verrijkt. Daar ben ik je heel erg dankbaar voor en dat zal ik voor altijd koesteren. Toch is het voor nu beter zo.”