Datum: 5 november 2020
Categorie: Food | Opmerkelijk

Dit militairendieet zorgt ervoor dat je 5 kilo in slechts 3 dagen afvalt!

Vetverlies is iets waar vele mensen van dromen. Iedereen heeft er baat bij om wat gewicht te verliezen en spieren te kweken. Het verminderen van lichaamsvet doet wonderen voor de bloeddruk en cholesterol. Gewichtsverlies treedt doorgaans op als je minder eet dan wat je lichaam nodig heeft. Simpel gezegd: eet minder, beweeg meer. Maar sommigen hebben een duwtje in de rug nodig in de vorm van een dieet. Dit is het drie dagen militaire dieet waarmee je 5 kg kunt afvallen! (Dit dieet is bedoeld voor vrouwen, maar aan mannen wordt aanbevolen om per dag 100 calorieën extra aan hun dieet toe te voegen).

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag omdat het je metabolisme op gang helpt en je van de nodige energie voorziet. De eerste maaltijd van dit dieet bestaat uit een halve pompelmoes, 1 sneetje brood (bij voorkeur volle granen of multi-granen) met 2 eetlepels pindakaas.

Als je een allergie hebt voor pinda’s, kan je dit vervangen door sojaboter of amandelboter. En een ontbijt is niet compleet zonder een kop zwarte koffie.

Je mag geen suiker of zoetstoffen aan je koffie toevoegen. Deze drank is niet essentieel voor het dieet en kan vervangen worden door water. Maar groene thee en koffie hebben thermogene eigenschappen waardoor meer calorieën verbrand worden, en zwarte koffie onderdrukt de eetlust.

De volgende maaltijd van de dag bestaat uit een halve kop tonijn, een sneetje brood (maar zonder pindakaas) en water, zwarte koffie of thee.

Voor het avondmaal neem je 85 gram van eender welk vlees, 1 kop groene bonen, een halve banaan, een kleine appel en een kop vanille ijs. Zoals je ziet, zit er niet veel voeding in dit dieet en dat is omdat het aantal calorieën verlagen tot gewichtsverlies leidt.

De volgende ochtend moet het ontbijt bestaan uit een sneetje volgranenbrood, een ei en een halve banaan. Dit dieet moet je drie dagen aanhouden, waarna je vier dagen gewoon eet. Deze 4 dagen vrijaf betekenen niet dat je je ziek moet gaan eten. Het doel is dat je die dagen rond de 1.500 calorieën of minder inneemt.

Voor het middagmaal eet je een kopje plattekaas of een sneetje cheddarkaas, 1 hardgekookt eitje en 5 zoute crackers. Omwille van het lage voedingsgehalte van dit dieet is het niet aanbevolen om intensief te sporten tijdens deze drie dagen. Aanbevolen wordt om dagelijks 30 minuten te wandelen.

Tijd voor het avondeten! Je mag twee hotdogs (zonder brood) hebben, 1 kopje broccoli, een halve kop wortelen, een halve banaan en een halve kop vanille ijs.

De groenten in dit dieet moeten gestoomd of gekookt worden. Het vlees moet gegrild of gebakken worden, en als je vegetariër bent kan je kiezen voor andere bronnen van proteïnen zoals tofu, champignons of bonen.

De derde en laatste dag is aangebroken! Je bent er bijna, niet opgeven nu! Als ontbijt neem je 5 zoute crackers, 1 sneetje cheddarkaas en 1 kleine appel. Vergeet je zwarte koffie niet!

De lunch is eerder pover met een sneetje volgranenbrood en een hardgekookt ei. Zoals je ziet is de derde dag een nog meer geleidelijke beperking van het aantal calorieën.

Voor de laatste maaltijd van dag 3 mag je een kopje tonijn, een halve banaan en een halve kop vanille ijs hebben. En denk eraan, geen snacks in dit dieet! Je moet je beperken tot deze etenswaren en deze etenswaren alleen.

Alcohol is strikt uit den boze in dit dieet! Als je dan toch MOET drinken, drink dan alleen een glaasje wijn!

Als je denkt dat dit dieet iets voor jou is, probeer het dan eens! DEEL dit militaire dieet met je vrienden die willen afvallen!