Datum: 24 februari 2020
Categorie: Geen categorie

Dit moet Lil’ Kleine doen om het goed te maken met Anouk

Anouk en Lil’ Kleine hebben hun ruzie nog altijd niet bijgelegd. Ondanks dat de coaches weer naast elkaar te zien zijn in The Voice is er van een verzoening geen sprake. Als het aan Anouk ligt is deze echter wel degelijk mogelijk, maar moet de rapper hier eerst wel iets voor doen.

Afgelopen weekend liet Anouk haar fans vragen stellen op Instagram. Daarin bevestigde ze dat zij en Lil’ Kleine nog altijd elkaar negeren. Betekent dit dat hun relatie voor altijd bekoeld blijft? Voor Anouk niet, op één voorwaarde.

Karin vertelt de zangeres dat je ‘mensen moet vergeven’. Daarop reageert Anouk vervolgens: “Zeker weten! Zou ik ook meteen doen als er face to face oprecht excuses wordt aangeboden.” Eerder werd er al gespeculeerd dat Jorik zijn excuses zou hebben aangeboden, maar dat wordt nu dus in twijfel getrokken. Wordt (wellicht) vervolgd!

Ruzie tijdens The Voice

Vorige maand was de beruchte Voice-Battle tussen de rapper en de zangeres eindelijk op televisie te zien. Tijdens de Battle-rondes namen drie rappers uit Ali’s team het tegen elkaar op. Naderhand laat Lil’ Kleine weten dat hij ‘geen mening’ over het optreden heeft. Nadat de kandidaten het podium verlaten, spreekt mede-coach Anouk hem hier op aan. “Het verbaast mij wel, dat jij niets zegt. Want zij zijn júist hier omdat jíj hier zit en omdat hij (wijzend naar Ali) hier zit. Niet omdat deze ouwe taart hier zit (wijzend naar zichzelf)”, wijst Anouk hem terecht.