Datum: 13 april 2020
Categorie: Geen categorie

Dochter Kelly Pfaff onder vuur vanwege negeren coronaregels:

Shania Gooris (19), de dochter van Kelly Pfaff, kreeg bakken kritiek over zich heen vanwege enkele video’s op haar Instagram Stories. Vooral de video van een potje lasergamen, zorgde voor heel wat verontwaardigde reacties.

Vorige donderdag was het Vaderdag in België en om haar papa in het zonnetje te zetten, deelde ze enkele video’s van haar en papa Sam Gooris. Op de video’s was te zien hoe Sam aan het lasergamen is en door een museum loopt. Ze kreeg meteen bakken kritiek over zich heen omdat mensen dachten dat ze de coronaregels aan haar laars lapte. Mensen vonden het niet kunnen dat ze zich in volle coronacrisis zo aan het amuseren waren.

Shania was er echter snel bij om de criticasters de mond te snoeren. Shania deelde een screenshot van een van de hatelijke reacties en schreef: “ Voor de duidelijkheid die filmpjes die ik heb geplaatst zijn van maanden geleden voor degene die dit niet door hadden … Maar blijkbaar denken mensen dat ik voor het virus geen herinneringen met mijn familie maakte die ik leuk vond en die nu dus wens te delen voor Vaderdag? Dank je voor de onwetendheid en meteen trekken van conclusies! Wees allemaal veilig en blijf binnen!” Ze had ook nog een belangrijke boodschap voor haar volgers: “Wees aardig voor elkaar. Iedereen is gestrest door de huidige situatie, maar dit is niet de manier hoe je dat moet uiten.”