Datum: 9 maart 2020
Categorie: Geen categorie

'Dochter Ronald de Boer nieuwe liefde Ronnie Flex'

Ronnie Flex (27) lijkt te zijn gevallen voor de charmes van Demi de Boer. De 24-jarige dochter van voormalig profvoetballer Ronald de Boer deelde maandag een foto op Instagram, waarop ze samen met de rapper te zien is in een restaurant. De felicitaties van vrienden en fans stromen langzaam binnen.

Ronnie Flex verbrak vorig jaar zijn relatie met zangeres Famke Louise en heeft daarna, voor zover bekend, geen relatie meer gehad. De rapper werd in december 2018 vader van dochtertje Nori, dat hij kreeg met Wafae Kefi, ook wel bekend als dj Wef.

Ronnie vertelde vorige week in Jinek dat hij het erg confronterend vond om zichzelf terug te zien in de VPRO-documentaire De vlucht van Ronnie, die zaterdagavond werd uitgezonden op NPO3. In de film is onder meer te zien hoe de rapper worstelt met zijn wietverslaving. „Er waren zo veel punten waarop ik er zo slecht uitzag. (…) Stoppen is niet moeilijk. Ik kan elke dag stoppen en zo één of twee weken niet roken. Maar als je twee, drie maanden verder bent, wordt het zo moeilijk om vol te houden.”

View this post on Instagram

tb to my bday❤️

A post shared by Demi de Boer (@demiideboer) on