Datum: 24 juni 2020
Categorie: Geen categorie

Dokter heeft bizar advies in tijden van corona: regelmatig 'jezelf helpen'

Nu we met z’n allen in zelfisolatie zitten, loert de verveling al snel om de hoek. Maar volgens onderzoek is er een bepaald tijdverdrijf dat niet alleen lekker aanvoelt, maar het zou ook nog eens goed zijn voor het immuunsysteem: zelfbevrediging.

Wie vragen heeft over het Covid-19 virus kan terecht op de website van de Rijksoverheid.

Onderzoekers beweren dat je je immuunsysteem kunt versterken door regelmatig te masturberen, wat geweldig is nu de meeste mensen toch gewoon thuiszitten. Dus draag bij om de pandemie te bestrijden: blijf binnen en rijd met de handkar!

Het advies komt van hormonentherapiespecialiste Dr. Jennifer Landham. Zij en haar team voerden een studie uit aan de Universiteit van Essen in Duitsland. Zij ontdekte dat de witte bloedcellen van de deelnemers toenamen door seksuele bevrediging en orgasmes, wat zou resulteren in een versterkt immuunsysteem.

Daarnaast zouden orgasmes je lichaam ontspannen en helpen om in slaap te vallen. Daardoor wordt je algemene gezondheid verbeterd.

Eindelijk een beetje goed nieuws te midden van de coronacrisis.

Uiteraard moeten we dit met een korreltje zout nemen. Wanneer je symptomen vertoont, moet je de richtlijnen van de lokale overheden strikt opvolgen. Voor de belangrijkste vragen over het coronavirus verwijzen we naar de website van het RIVM.

Hieronder vind je alvast een video met instructies om je handen goed in te zepen en te wassen!