Datum: 17 januari 2020
Categorie: Geen categorie

Eindelijk: De beelden van de “vechtpartij” tussen Anouk en Lil Kleine!

Verschillende media schrijven dat dit weleens het einde voor de kleine rapper zou kunnen betekenen. Hij heeft keer op keer bewezen dat hij geen toevoeging is voor het programma doordat hij zijn mening niet durft te uiten naar de kandidaten. Iets wat toch wel belangrijk is als coach en jurylid in het zangprogramma.

Anouk en Lil Kleine aan het bekvechten
Hoe de ruzie verder zou zijn gegaan achter de schermen zal achter de schermen blijven. We gokken er dan ook op dat we nooit zullen weten wat er precies tussen de twee is gebeurd, verder dan wat hieronder te zien is. Of de rapper nog lang in het programma zal blijven is nog maar de vraag. In een nieuw seizoen voorspellen wij in ieder geval een nieuw jurylid!

Al weken verschijnen de meest uiteenlopende geruchten over de ruzie tussen Lil Kleine en Anouk. Er zouden verschillende woorden gewisseld zijn achter de schermen na een aanvaring in de show. Maar wat er precies is voorgevallen tussen de twee was tot nu toe vrij onduidelijk. Ook Ali B en Waylon hebben zich niet erg uitgelaten over wat er tussen de twee heeft afgespeeld.