Datum: 10 april 2019
Categorie: Entertainment | Opmerkelijk

Fajah Lourens zoekt droomman, meldt je aan:

Fajah Lourens hoopt haar droomman via televisie te vinden. De Killerbody-schrijfster voert afrondende gesprekken met een tv-producent over een datingprogramma.

Lourens laat aan De Telegraaf weten dat het format haar een ‘leuke manier’ lijkt op zoek naar de liefde van haar leven te gaan. De 37-jarige fitnessgoeroe had tot afgelopen jaar een relatie met timmerman Igor Neves, met wie ze samenwoonde, maar wil graag het singlebestaan weer inruilen voor een mooie romance. Ze is echter niet het type dat gemakkelijk op iemand afstapt, zo laat ze los. En ook via Tinder wil het nog niet echt lukken. ,,Als ik met mannen op Tinder praat, geloven ze in eerste instantie niet eens dat ik het echt ben…’’, zegt ze.

Nu richt Fajah haar hoop op een tv-zoektocht, al wil ze het wel op haar eigen manier doen. ,,Het is voor mij wel belangrijk dat mijn vrienden en vriendinnen worden betrokken bij deze zoektocht. Misschien maak ik het mij soms wel te moeilijk, omdat ik te veel wil of verwacht”, zegt ze. ,,De mensen om mij heen weten precies hoe ik ben en kijken misschien anders naar een jongen dan ik. Wie weet wat er voor mij uitkomt.’’

Fajah kreeg uit eerdere relaties twee kinderen: dochter Irem (18) en zoon Shai (12).