Datum: 28 mei 2020
Categorie: Geen categorie

Geweldig nieuws voor Kim Feenstra, ZWANGER!

Model en fotografe Kim Feenstra en haar partner zijn in verwachting van hun eerste kindje, zo maakt zij bekend via een prachtige video op Instagram. 

Kim Feenstra liet vorig jaar weten dat natuurlijk zwanger worden echt niet voor iedereen zo makkelijk is. In haar eigen docu serie op Videoland Life Of Kim deelde zij haar verhaal openlijk. Naar aanleiding van deze aflevering kreeg kim honderden berichten van vrouwen die het zelfde mee maken.

”Het afgelopen jaar is voor mij persoonlijk vrij heftig geweest omdat ik erachter ben gekomen, samen met Stanley, dat voor mij, kinderen krijgen op de natuurlijke manier niet vanzelfsprekend is’’, aldus een openhartige Kim. Ze doet geen details uit de doeken, maar zegt er positief in te staan. ”Omdat er vandaag de dag veel opties zijn om kinderen te kunnen krijgen. We hebben het er vaak over, en we zijn een goed team samen. Dat geeft me een positief gevoel. Ik ben niet het persoon die in een hoekje gaat kniezen, en dus ga ik alleen maar door. Daardoor loop ik mezelf voorbij en moet ik pas op de plaats maken.’’

Een maand geleden deelde kim een boodschap op Instagram die erg cryptisch was. Bij een mooie bikini foto plaatste Kim de tekst: ‘Omdat ik zulk goed nieuws heb gehoord vandaag. Ik kan niet wachten om het met jullie te delen, geef me nog wat tijd.’ Zij kreeg hier al veel reacties op maar Kim hield haar lippen stijf op elkaar, tot nu. Kim is zwanger!