Datum: 19 januari 2020
Categorie: Geen categorie

Glennis Grace met grond gelijk gemaakt na opmerking over André Hazes!

Glennis Grace wil maar al te graag laten blijken dat ze een echte ras-Amsterdammer is. In Mokum Magazine geeft ze aan: “Je kunt het meisje wel uit de stad halen, maar je haalt de stad nooit meer uit het meisje.” Ze komt oorspronkelijk uit de Jordaan en vindt het niet fijn dat Jordanezen over het algemeen gezien worden als aso’s.

Recht voor z’n raap noemt ze het, dat zou wat anders zijn dan asociaal volgens de zangeres. Ze geeft aan dat je niets verkeerd moet zeggen over haar stad Amsterdam, Ajax of André Hazes. Maar zelf is ze wel lekker oordelend over iemand die van buiten de stad komt.

Glennis Grace met de grond gelijk gemaakt
Ze zegt: “Blijf gewoon van Amsterdam af. Niks verkeerds zeggen over Ajax of André Hazes, want ik krijg echt ruzie met je. In het tv-programma Hotter Than My Daughter hoorde ik een of andere boerentrien ooit zeggen dat haar moeder erbij liep als ‘zo’n typisch ordinaire Amsterdamse’. Toen ik dat hoorde, kookte ik van de woede.” De reacties zijn dan ook heerlijk: “Typisch Amsterdams ordinair om iemand buiten de stad ‘Een of andere boerentrien’ te noemen.”