Datum: 20 maart 2020
Categorie: Geen categorie

Gordon onder felle kritiek door oerdomme uitspraak betreft coronacrisis!

De afgelopen dagen heeft heel Nederland zitten hamsteren. Dit vanwege de coronacrisis die vandaag de dag gaande is. Zelfs minister-president Mark Rutte heeft de Nederlanders opgeroepen om juist NIET te gaan hamsteren.

Dit omdat er dan gewoonweg geen eten en toiletpapier overblijft voor anderen, ouderen bijvoorbeeld. Maar sommige mensen hebben de noodzaak hiervan nog steeds niet door. En een daarvan is Gordon. Door dit soort uitspraken zijn je opa en oma vanavond weer genoodzaakt om M&M’s met sla en kroepoek te eten. Op social media deelt hij een bericht waarbij hij zijn volgers oproept om juist WEL te gaan hamsteren.

Veel dommer gaan we het niet krijgen. Hij schrijft bij zijn video het volgende: “Een bevriende arts luidt de noodklok! Mensen blijf thuis! Ga boodschappen halen voor een langere periode maar vermijd elk sociaal contact hoe dan ook! We zijn pas aan het begin van deze ellende en het ergste moet nog komen! Blijf thuis!!!! Ze vroeg mij dit te delen met mijn 650k volgers op FB en Insta en hopelijk wordt het landelijk opgepakt! Blijf thuis!”

Gordon snapt er niks van
Op zich een goed bericht. Behalve wat hij verder in zijn video zegt. Hij krijgt dan ook de nodige kritiek. “Alsjeblieft niet hamsteren” zegt Bram Krikke. “Zonder paniek te zaaien? Laten we dit soort oproepen nou met zijn allen niet gaan doen.” laat een ander achter onder de video: