Datum: 5 april 2021
Categorie: Geen categorie

Groot nieuws: ‘Marco Borsato en Leontine weer bij elkaar’

De liefde tussen Marco Borsato en Leontine is niet voorbij, integendeel. De twee gaan het weer proberen. Dat heeft Patty Brard maandagmiddag onthuld in Shownieuws na berichtgeving in Weekend.

Het is geen geheim dat het Marco’s grootste wens is zijn leven weer samen met Leontine door te brengen, dat blijkt ook uit het nieuwe nummer dat hij heeft uitgebracht én opmerkingen in Linda’s Wintermaand. Nu blijkt dat hij na die aflevering de nacht niet alleen, maar met Leontine heeft doorgebracht. Met dat verhaal pakt weekblad Weekend woensdag uit.

In Shownieuws vertelt Patty Brard maandag: “Zaterdagavond is er een soort van verzoening geweest. Leontine en Marco hebben samen naar het interview met Linda gekeken. Weekend zag namelijk dat Leontine haar auto bij Marco’s penthouse in Alkmaar stond geparkeerd. Leontine ging pas de volgende ochtend weer met haar auto weg.”

Interview Linda de Mol
De zanger heeft na ruim een jaar mediastilte zijn verhaal gedaan over het afgelopen jaar waarin hij een burn-out had en scheidde van zijn vrouw Leontine. Naast het interview aan Privé gaf hij zaterdagavond ook een tv-interview aan Linda de Mol. Hij zat op een zeker moment zo slecht in zijn vel, dat hij niet wist of hij nog door wilde, zo vertelde hij in Linda’s Wintermaand op SBS 6. Dat fragment is in de video boven dit artikel te zien.