Datum: 25 juni 2020
Categorie: Geen categorie

Haters krijgen zin: Stekker voorlopig alsnog uit Veronica Inside

Veronica Inside is maandag niet op de buis te zien. Dat heeft Talpa besloten na de reuring die is ontstaan nu het programma van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp onder vuur ligt. ,,Even rust in de tent’’, zei directeur Marco Louwerens er vanochtend over op Radio 538.

Louwerens hakte gisteren in Dordrecht de knoop door, nadat het VI-trio daar een praatshow voor de businessclub van FC Twente had gehouden. De emoties liepen hoog op nu op deze manier een abrupt einde is gekomen aan het tweede seizoen, maar de intentie is er om volgend jaar verder te gaan.

Derksen liet gisteren al weten dat, als het aan hem ligt, er geen uitzending komt. Na de uitzending van afgelopen maandag kregen Wilfred, René en Johan ruzie. In de show stond het thema racisme centraal en probeerde Wilfred een open gesprek over het onderwerp te leiden tussen en advocate Natacha Harlequin en oud-voetballer Dries Boussatta. Volgens zijn collega’s nam hij echter te veel afstand en ze voelden zich in de steek gelaten. René zei later dat het de laatste uitzending was waar hij en Johan aan zouden meewerken.