Datum: 15 januari 2020
Categorie: Geen categorie

Heftig! Joshua deelt foto na auto-ongeluk

Temptation Island-verleider Joshua Feytons raakte vorige week zwaargewond bij een auto ongeluk. De realityster geeft een update over zijn gezondheid.

Verwondingen
Op Instagram plaatst hij een heftige foto van zijn verwondingen. “Ik ben blij dat ik nog leef. Heel veel liefde voor iedereen die voor mij heeft gebeden. Ik hou van jullie allemaal! Ik zal snel weer terug zijn”, schrijft hij.

Joshua heeft na zijn ongeluk twee dagen in het ziekenhuis gelegen. Op de foto die hij deelt is te zien dat hij er ernstig aan toe is. Zijn gezicht zit onder de schaafwonden, hij had twee gebroken wervels, zes breuken in zijn arm en een gebroken neus. De steun en lieve berichten van volgers hebben hem veel goeds gedaan en hij hoopt snel weer de ‘oude’ Joshua te worden.

Ongeluk
De Temptation Island-verleider raakte een vrachtwagen tijdens het inhalen en sloeg daardoor over de kop. Van de auto is niets meer over door de heftige klap. De passagier op de achterbank raakte ook gewond, maar diegene kwam er met lichte verwondingen vanaf.