Datum: 14 januari 2020
Categorie: Geen categorie

Je gelooft het niet! Deze tattoo staat onder het matje van Nathan Rutjes:

Hij is een Nederlands voormalig profvoetballer die doorgaans als middenvelder speelde. Hij kwam van 2005 tot en met 2018 uit voor achtereenvolgens Sparta, MVV, Roda JC Kerkrade en Groene Ster. Hij staat bekend als fanatieke drager van een matje. We hebben het natuurlijk over oud profvoetballer Nathan Rutjes.

In 2020 is de Rotterdammer kandidaat van het twintigste seizoen van Wie is de Mol?. Zijn deelname werd bekend gemaakt op NPO Radio 2, door oud-kandidaat Gijs Staverman. Maar wist jij dat hij onder die mat ook een opvallende tattoo heeft staan? En die verklapt veel over het huidige seizoen van Wie is de Mol?.

Nathan Rutjes heeft een opvallende tattoo
We kregen namelijk de volgende tip binnen: “Hij heeft een dikke mat in zijn nek hangen. En volgens onze gegevens hangt die mat er al ruim tien jaar! Nu duikt er echter ineens een foto op van Nathans achterhoofd terwijl hij zijn matje eventjes omhoog houdt met één hand. En wat zien we daar verschijnen op zijn kale achterhoofd? Inderdaad, het Wie is de Mol? logo! Houdt dat in dat Nathan ruim tien jaar geleden al gevraagd is als mol en dat al die tijd verborgen heeft moeten houden met een matje? Waarschijnlijk wel!”