Datum: 26 november 2019
Categorie: Opmerkelijk

Katja Schuurman reageert uitgebreid op haar pikante verslaving

Een nogal apart verhaal vandaag. Katja Schuurman zou volgens eigen zeggen aan het begin van deze maan een aantal weken in een yogaretreat verblijven. Roddelblad Story geloofde daar echter niets van en schreef dat Katja juist in een afkickkliniek zou verblijven om af te komen van haar s*ksverslaving. Een nogal wild verhaal en daar klopt volgens Katja dan ook helemaal niets van zo laat ze op haar Instagram-account weten:

Katja reageert uitgebreid via Instagram

“Zouden de bizarre geesten die absurde geruchten de wereld in slingeren, en al diegenen die zich journalist noemen, maar deze onzin hersenloos en zonder fact checken overnemen, misschien in overweging willen nemen dat ik ouders en een dochter heb. Ik waardeer s*ks, ik hou van intimiteit, zoals de meeste gezonde mensen. Ik ben er ópener over geweest dan de meesten (das war einmal), maar verwar mijn plezier niet met zoiets serieus als verslaving. Als dat verslaving is, dan hoop ik dat ik daarvan nooit genees.”

View this post on Instagram

Nog een paar daagjes yoga, mediteren, wandelen, gesprekken met bijzondere mensen en tijd om me nieuwe routines eigen te maken. Ik haat structuur, maar ik heb het meer nodig dan ik wilde inzien. ‘Real freedom comes from setting limitations here and there.’ Ik ben rustiger, krachtiger en meer in balans. Ik voel me bevoorrecht dat ik deze tijd voor mezelf heb kunnen nemen. Toch heel even: Zouden de bizarre geesten die absurde geruchten de wereld in slingeren, en al diegenen die zich journalist noemen, maar deze onzin hersenloos en zonder fact checken overnemen, misschien in overweging willen nemen dat ik ouders en een dochter heb. Ik waardeer seks, ik hou van intimiteit, zoals de meeste gezonde mensen. Ik ben er ópener over geweest dan de meesten (das war einmal), maar verwar mijn plezier niet met zoiets serieus als verslaving. Als dat verslaving is, dan hoop ik dat ik daarvan nooit genees 😉

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman) on