Datum: 3 januari 2020
Categorie: Opmerkelijk

Ken je Hind uit Idols 2003 nog? Zo gaat het nú met deze mooie dame!

Hind Laroussi Tahiri, artiestennaam kortweg Hind is een Nederlands-Marokkaanse zangeres. Ze is vooral bekend geworden door haar plaats in de halve finale bij de eerste editie van Idols. In 2003 deed ze mee aan Idols. Tijdens de audities was juryvoorzitter Henkjan Smits zo onder de indruk dat hij sprakeloos was. In de derde liveshow verraste ze iedereen met haar keuze voor het nummer Feel van Robbie Williams. Uiteindelijk werd Hind derde; ze verloor in de halve finale van Jim en Jamai. Op 17 november 2007 in Drunen bevestigde Hind dat zij zou gaan proberen Nederland op het Eurovisiesongfestival 2008 in Servië te vertegenwoordigen. De NOS bevestigde dit op 23 november 2007. Maar hoe is het nu met haar, 15 jaar later?

Hind, 15 jaar later

Op 28 januari 2008 werd bekend dat in de aanloop naar het 53ste Eurovisiesongfestival Hind eerst aan de eerste halve finale moest deelnemen, die op 20 mei 2008 gehouden werd. Tijdens deze voorronde proberen negentien landen zich te plaatsen voor een plek bij de beste tien, die dan mogen deelnemen aan de Songfestivalfinale. Op 7 maart 2008 had ze het songfestivalliedje en tevens haar nieuwe single aan het Nederlandse publiek laten horen bij het tv-programma Thank God it’s Friday van Claudia de Breij. Op 20 mei 2008 wist de zangeres zich echter niet te plaatsen voor de finale van het songfestival.

Hind in 2020
Daarna vertrekt Hind naar de Verenigde Staten, waar ze in Beverly Hills bij een vriendin intrekt. Hier brengt ze materiaal uit onder de naam Laroussi. Chris Cox remixed in 2019 haar single Lost, wat haar redelijk succes brengt. In Nederland kan ze tegenwoordig ongestoord over straat, men ken haar niet meer.

Ken je haar nog?