Datum: 21 februari 2020
Categorie: Geen categorie

Kim van Kooten drijft de spot met André en Bridget

Bridget Maasland (45) leek zeker te weten dat ze in André Hazes (26) de man had gevonden met wie ze oud zou worden. Toch werd maandagochtend bekendgemaakt dat ‘Brazes’ niet langer is. En dat terwijl de presentatrice haar ex vorige maand nog omschreef als ‘de liefde van haar leven’. Kim van Kooten (46) steekt op Instagram de draak met het stel.

“De druk van de buitenwereld is enorm”
“Langs deze weg willen we iedereen op de hele wereld vragen onze privacy te respecteren. Laat ons met rust, alsjeblieft. De druk van de buitenwereld is enorm. Heb alsjeblieft begrip daarvoor. En we willen dus vooral met rust gelaten worden. Niet de hele tijd, maar wel vaak. Of sowieso af en toe. Daarom deze foto”, plaatst Kim met een dikke knipoog op Instagram bij en foto van zichzelf en haar man, Jacob Derwig (50).

Hoewel ze niet expliciet André en Bridget noemt, is het duidelijk dat het een kleine steek onder water is in de richting van het stel. “Er is heel veel druk gelegd op de relatie”, verklaarde een emotionele Bridget eerder deze week bij Radio 538. “Het gaat soms zó ver.”