Datum: 12 februari 2020
Categorie: Geen categorie

‘Leontine betrapte Marco Borsato door foto’s op usb-stickje’:

‘Leontine betrapte Marco Borsato door foto’s op usb-stickje’.

Er komen alsmaar meer pittige details naar buiten over de scheiding van Marco en Leontine Borsato. Weekblad Privé kwam speciaal een dag eerder uit om een opvallend verhaal te brengen. In het weekblad staat te lezen hoe Leontine de zanger betrapte met een andere vrouw.

Het verhaal is best bizar. Volgens Privé was de zanger in 2006 met zijn team van The Entertainment Group op wintersportvakantie. Leontine bleef thuis achter. Tijdens die wintersportvakantie kon de zanger het net iets te goed vinden met een van zijn werknemers die zijn agenda beheerde. Volgens het weekblad hadden ze het heel gezellig en waren er ook foto’s waarop de intieme band goed te zien was.

Enkele weken later zou Leontine tijdens een uitstap met vriendinnen in Barcelona de foto’s toevallig onder ogen gekregen hebben. Ze wilde een USB-stickje in de televisie van haar hotelkamer steken, maar ze kreeg heel andere foto’s te zien dan ze verwacht had. Leontine ontdekte de intieme vakantiefoto’s van haar man en zijn agendabeheerster. Althans dat beweert het weekblad Privé. Op de foto’s was te zien hoe ze kussend en knuffelend in een skilift zaten. Aanvankelijk zou Marco het allemaal ontkend hebben, maar Leontine beschikte over hard bewijsmateriaal. Leontine wilde toen echter geen scheiding, ze had maar één eis: Marco moest de werkneemster in kwestie ontslaan. Het is echter niet geweten of er daarmee een einde kwam aan de vermeende affaire.