Datum: 7 april 2020
Categorie: Geen categorie

Leontine lijkt met opvallende actie haar leven met Marco echt vaarwel te zeggen

In februari brachten Marco en Leontine Borsato het nieuws naar buiten dat ze na meer dan 20 jaar een punt achter hun huwelijk zouden zetten. Hoewel de 2 al een paar maanden geen koppel meer zijn, was de scheiding nog niet rond.

Maar Leontine doet nu een opvallende actie.

Leontine Ruiters
Leontine is 1 van de ambassadeurs van de BankGiro Loterij. Die organisatie kwam afgelopen week met een brief naar buiten, en daar viel lezers iets aan op. De televisieactrice is op social media nog te volgen is als Leontine Borsato, maar ze lijkt bij de BankGiro Loterij nu toch over te gaan stappen op haar meisjesnaam Ruiters.

Eerder sloot Leontine de brief met haar volledige naam af, maar dit keer ontbrak de achternaam van Marco. Ze lijkt daarmee definitief afscheid te nemen van haar Borsato-bestaan.

Geruchten
Al voordat het koppel op 4 februari het einde van hun relatie aankondigde, gingen er geruchten over een eventuele breuk. Dit zou te maken hebben met de affaire tussen Marco en pianiste Iris Hond, hoewel Leontine eerder liet weten dat ze daar helemaal overheen was. “Het heeft ons gebracht dat we met elkaar verder wilden”, zei ze toen. In januari liet de zanger weten met een burn-out thuis te zitten.

Marco en Leontine leerden elkaar 23 jaar geleden kennen. Leontine vertelde ooit in een interview met Libelle dat ze allebei een relatie hadden toen ze elkaar leerden kennen. Bij de 2de ontmoeting waren ze allebei vrijgezel en toen sloeg de vonk écht over. Op 22 mei 1998 gaven ze elkaar het jawoord in Venetië. Samen hebben ze 3 kinderen: zoons Luca (21) en Senna (18) en dochter Jada (17).