Datum: 10 januari 2020
Categorie: Geen categorie

Leugens boven tafel “Martien Meiland zal veel fans verliezen!”

Een tijdje geleden won Martien Meiland met zijn geniale programma de Televizier Ring. Hij liet hierbij programma’s als Wie Is De Mol? en Expeditie Robinson achter zich wat behoorlijk knap is aangezien het programma nog geen jaar bestaat. Hij vertelde hierbij dat RTL in eerste instantie helemaal geen interesse had in zijn programma. Maar dit bleek helemaal niet waar. Het ging toentertijd niet door omdat hij de hypotheek niet rond kon krijgen voor het kasteel. Maar daar blijft het niet bij. Story heeft namelijk wat verder gezocht.

Leugen van Martien Meiland?
SBS had bijvoorbeeld in het begin helemaal géén vertrouwen in het programma dat hij opperde. Ze weigerde zelf op met het gezin samen te werken. Dit terwijl Martien zei “De volgende ochtend kreeg ik al een antwoord van John en zo is het balletje gaan rollen”. In plaats daarvan heeft hij iedere week een zelfgemaakte video van hun avonturen opgestuurd naar SBS totdat ze bij de redactie dachten “Oke, dit is toch best leuk”. Lees verder onder de video over de “Donor van Maxime”!

De donor van Maxime
Ook de relatiestatus van Maxime wordt verzwegen. Ze is namelijk vrijgezel en zou graag een dochtertje of zusje willen voor haar kleine Claire. Maar dat schijnt één groot toneelstuk te zijn. De blondine is namelijk druk aan het daten met ene Jordy uit Noordwijk. “Maxime en Jordy daten met elkaar en zouden ook intiem geweest zijn” wordt aangegeven door een insider.