Datum: 14 februari 2020
Categorie: Geen categorie

Maan pijnlijk geraakt door negatieve opmerking op social media

Maan heeft onlangs een album uitgebracht. Op 31 januari 2020 bracht ze haar debuutalbum uit onder de naam Onverstaanbaar, deze kwam binnen op de eerste plek in de Nederlandse Album Top 100.

Op 10 februari 2020 won Maan een Edison muziekprijs voor beste Pop single van 2019. Dat gaat dus gelijk erg lekker voor de zangeres. Bij ‘nu.nl’ laat ze weten waar het precies over gaat en wat negatieve opmerkingen op social media met haar doen. Ze vertelt: “Ik denk steeds vaker: je mag best laten zien dat niet alles leuk is en dat dingen soms best ingewikkeld of zelfs pijnlijk kunnen zijn.

Ik wil niet alleen perfectie laten zien en horen, maar ook laten merken wat dingen met me doen. ‘Onverstaanbaar’ gaat over negatieve opmerkingen en dat die pijn kunnen doen. Sommige opmerkingen zijn echt gewoon gemeen.” (bron: nu.nl)

Maan over negativiteit
Ze geeft aan dat één negatieve opmerking veel langer blijft hangen in haar hoofd dan duizend positieve. Ze weet dat ze zich er niet teveel van aan moet trekken, maar dat is niet altijd even makkelijk, aldus de zangeres. Met haar nieuwe muziek hoopt ze dat mensen inzien wat zulke opmerkingen met iemand kunnen doen.