Datum: 20 januari 2020
Categorie: Geen categorie

Man gebruikt kaasrasp om tattoo op zijn arm te verwijderen:

Heel wat mensen laten tattoos zetten waar ze later weer spijt van krijgen. Hoewel de meeste mensen ermee leren leven, nam deze man de bedenkelijke beslissing om een kaasrasp te gebruiken om die van hem te verwijderen.

De 21-jarige zei dat hij het deed omdat hij vreesde dat hij zo niet bij de luchtvaartpolitie zou kunnen gaan. We zijn er zeker van dat ze wel een soort compromis hadden kunnen uitwerken, maar de man nam het zekere voor het onzekere. Dus ging hij aan de slag met het keukenaccessoire.

Aan de lokale media legde de man uit Mendoza in Argentinië, die niet bij naam genoemd werd, uit dat hij de tattoo had laten zetten een week voordat hij bij de luchtvaartpolitie wilde gaan.

Hij legde verder uit dat hij had gehoord dat ze hem niet zouden toelaten met een tattoo. Hij voegde eraan toe dat hij toen 19 jaar oud was.

Hoewel de vreselijke methode plaatsvond in 2017, werden de foto’s van zijn verwondingen nu openbaar gemaakt door zijn vriend Matias Costa.

De nu 21-jarige man legde uit dat hij toch niet zo dol was op de tattoo. Hij zei: “De andere reden was omdat ik het niet zo esthetisch vond. Ik ben nogal gesteld op details en ik was niet echt tevreden met de tattoo.

Nadat hij besloten had om de tattoo te laten verwijderen, wendde hij zich tot een van de gevaarlijkste plekken ter wereld voor advies: het internet.

Hij zocht op YouTube naar doe-het-zelf manieren om tattoos te verwijderen en probeerde het eerst met puimsteen. Toen dat niet werkte, nam hij een kaasrasp. De 21-jarige verklaarde weinig verrassend dat de methode pijn deed en bloedde. Uiteindelijk moest hij naar het ziekenhuis om zijn verwondingen te laten verzorgen.

Hij bekende dat hij zich later beter voelde toen hij zag dat zijn methode de tattoo toch enigszins verwijderd had, maar dat hij het aan niemand zou aanbevelen.

Diego Staropoli, de eigenaar van Mandinga Tattoo in Buenos Aires, reedt het gebruik van kaasraspen om tattoos te verwijderen ten stelligste af. “Het is erg riskant en je loopt het risico op blijvende littekens. Het maakt het alleen maar erger, want op die manier komt het vast te zitten in je huid”, verklaarde Staropoli.

Uiteindelijk besloot de jongeman vanwege persoonlijke problemen helemaal niet te solliciteren bij de luchtvaartpolitie.